Screenshot 2018-04-15 23.02.06

Hälsoanalys - Digital

Pris:
495 kr
Antal:
Till kassan >>   |   Fortsätt handla >> 


Algoritmbaserad Analys utifrån ca 200 noggrant utvalda enkätfrågor och funktionstest online inom 4 områden:
 
  • Fysisk hälsa
  • Psykisk hälsa
  • Levnadsvanor
  • Miljö


Inkluderar Analysrapport (ca 25 sidor) med anpassad handlingsplan

Resultatet av din hälsoanalys redovisas i form av en Analysrapport på ca 25 sidor. Där får du på ett tydligt och enkelt sätt en sammanställning av din hälsostatus och prioriterade rekommendationer utifrån din situation. I rapporten finns också omfattande analysunderlag för vidare hälsoförbättring - på egen hand eller via våra Hälsopartners.

Digital-paketet är en helt onlinebaserad analys som innehåller samma delar och kvalitet som ett Standard-paket - men utan blodprover. Detta kan vara ett bra alternativ för exempelvis halvårstest.

OBS! Enkätanalysen beaktar EJ blodprov, urinprov mm som del av analysunderlaget. Enkätanalysen ger på egen hand en grundläggande subjektiv bild av din hälsa, men vi rekommenderar dig att inkludera blodprov mm i analysunderlaget för en mer heltäckande och tillförlitlig bild. Analyspaketen Standard, Premium och Platinum inkluderar både Enkät och Blodprover i analysunderlaget (Platinum även mätning av kroppssammansättning via InBody-maskin samt mätning av lungfunktion via Spirometer). Observera också att det krävs att du har BankID för att ta del av tjänsten.

OBS!
Du behöver ha BankID för att kunna ta del av tjänsten.
Vi levererar av medicinska skäl inte hälsoanalys till gravida eller personer under 18 år.