LifeComp_logo22_-horisontell
Så går det till

En intelligent genomgång av nuläget - följt av anpassat stöd

Det är superenkelt!

 Först en analys av nuläget...

Efter att du beställt ditt analyspaket loggar du in med hjälp av BankID. På din personliga sida finns allt som har med din analys att göra. Där börjar du med att göra de onlinebaserade testerna i form av Djupenkät och Funktionstester. Det tar ca 30-60 minuter, och du måste inte göra allt vid samma tillfälle.

Om din tjänst innehåller blodprover gör du provtagningen hos någon av våra partners via drop-in eller tidsbokning (se provtagningsställen). Om du har Hälsoanalys Digital gör du inte detta blodprovssteg - men du kan uppgradera din analys med blodprov i efterskott (med prisgaranti)

Inom ca en vecka får du din analysrapport. Dina resultat och våra rekommendationer presenteras på ett överskådligt och pedagogiskt sätt.

 
  • Vi analyserar upp till ca 50 olika hälsoområden, och lyfter fram vad du främst bör hålla koll på
  • Full sekretess och integritet enligt GDPR med kryptering, BankID mm

 ... och sedan stöd på vägen framåt (om du vill).

Om du önskar kan du i efterskott komplettera med en personlig genomgång av din analysrapport tillsammans med en hälsocoach.
 

LifeComp har också ett noga utvalt nätverk av olika hälsopartners inom olika områden, som är redo att stötta dig. De är alla experter inom sina områden såsom träning, stress, kost, sömn etc. 

Det enklaste är att köra igång med Hälsoanalys Digital .
Du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd, och du kan uppgradera med blodprover i efterhand.